BANGKOK DELICIOUS

BANGKOK DELICIOUS De smaak van Thailand!

order food online

Recentreview


4 stars out of 785 reviews
15 Jan 2020 at 20:37 Echt lekker, dit heeft ons beiden gesmaakt, de tijd? Wachten waard ben zelf ook een eind verwijderd van het restaurant, het wachten meer dan waard en vriendelijk persoon aan de deur, sawadeka top!
14 Jan 2020 at 19:54 Menu A voor 2 personen : prijs / kwaliteit / hoeveelheid zeer goed! Snelle levering en heel vriendelijk. Lekker!
13 Jan 2020 at 17:52 Eten kwam aan binnen de vermelde tijd en super vriendelijk. Hoofdschotel was lekker en voldoende ( phad Thai), voorgerecht ( de Thaise loempia's) waren ook prettig. Recipiƫnt waar de hoofdschotel in zat, mocht in de microgolf, dus heropwarmen is mogelijk
12 Jan 2020 at 20:11 Lekker eten wel iets langer wachten op de levering
7 Jan 2020 at 20:46 Best lekker, maar weinig. Ik had nog honger ondanks main en side dish
6 Jan 2020 at 8:07 Phad Thai scampi en phad Thai kip besteld, jammer genoeg 2x kip ontvangen. Eten veel te zoet en veel te weinig kip. Jammer want ik ben een Thai food fan, maar deze maaltijd was niet wat we ervan verwacht hadden.
4 Jan 2020 at 9:16 Om 14u23 besteld, om 16u15 bezorgd. Net geen 2 uren wachten, te veel van het goede. Levertermijnen schommelen enorm bij dit restaurant. Het eten was ok.
3 Jan 2020 at 23:07 Eten zeer pikant wegens veel verse paprika's. Voor 52 euro (7 euro levering) is het pover kwa volume , dus denk niet een 2e maal daar te bestellen.
1 Jan 2020 at 21:11 1 uur wachttijd zoals vermeld. Ben een Thai enthousiast. Eten was lekker, maar wel weinig vlees. Genoeg voor 1 maaltijd. Moesten er meer stukjes vlees in zitten zou ik geregeld kopen. Zoals nu vind ik 18 EUR voor maar 1 maaltijd te duur.
30 Dec 2019 at 20:57 Eten was lekker en warm. Levering was 25min te laat.
30 Dec 2019 at 0:55 Delivery was 30 min too late, but food was delicious.
28 Dec 2019 at 23:13 Vlotter geleverd dan gedacht. Lekker eten. Vriendelijke bediening!