BANGKOK DELICIOUS

BANGKOK DELICIOUS De smaak van Thailand!

order food online

Recentreview


4 stars out of 998 reviews
24 Oct 2020 at 22:41 Heel lekker!
20 Oct 2020 at 23:36 Los noodles estaban malissimos.. Parecía que habían puesto açúcar.,,de verdad comi porq tenía hambre.
18 Oct 2020 at 21:36 Ik bestelde een gerecht met varken en het was kip. In beide gerechten die ik bestelde mag er iets meer vlees of vis inzitten. Wel superlekkere groentjes en saus. Supervriendelijke thuislevering. Prijs/kwaliteit geef ik 7/10.
17 Oct 2020 at 19:47 Jullie eten is super lekker maar toch jammer dat het niet de juiste bestelling was die we maakte alles bijna alles was verkeerd nu ok jullie eten is top lekker en we hebben het ook met smaak gegeten maar dit is denk ik niet de bedoeling
16 Oct 2020 at 8:46 Heerlijk gegeten ! Werd een uur nadat we besteld hadden bezorgd, vond ik redelijk lang, maar was zeker de moeite waard. Vriendelijke bezorger
14 Oct 2020 at 11:56 perfect en heel lekker
9 Oct 2020 at 20:24 Zeer grote portie pad thai. Levering 20 min later dan voorzien maar kwaliteit van het eten heeft alles goed gemaakt.
4 Oct 2020 at 20:41 Tijd leveren duurde te lang en het eten was bijna koud, jammer
2 Oct 2020 at 21:58 Zeer lekker eten
28 Sep 2020 at 21:55 Super lekker!
27 Sep 2020 at 20:03 90 min en de rest van de tijd dat we op ons eten zaten te wachten! 17u45 besteld en om 19u45 ons eten gekregen. We hebben naar het restaurant gebeld en kregen daar een snak en de telefoon werd toegesmeten. Lekker eten maar niets van service.
20 Sep 2020 at 17:22 Lekker maar beetje weinig smaak, ik mis wat een beetje zout..! En minder ajuin...en liefst zonder vet/geen vet en beentjes in het vlees. En vriendelijk zijn ze zeker. Mvg. Was fijn om eens te proberen!